Διαμαρτυρία των τρίτεκνων στην Φωτίου με τα "δικά της" γεμιστά!(VIDEO&ΦΩΤΟ)(ΝΕΟ)

gemista_535318142

Νεότερη Ενημέρωση 11.15

Οι τρίτεκνοι κατέθεσαν υπόμνημα στην αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας Θεανώ Φωτίου, στην οποία παρουσίασαν  τα αιτήματά τους, με αφορμή την απαίτηση της τρόικας να περικοπούν τα επιδόματα κατά 900 εκατομμύρια ευρώ.

Διαμαρτυρία τριτέκνων με... γεμιστά στο υπουργείο Εργασίας

Η διαμαρτυρία των τριτέκνων συνοδεύτηκε από... ταψιά με γεμιστά, σε μία συμβολική κίνηση που παραπέμπει στην επίμαχη δήλωση της κ. Φωτίου ότι με τα γεμιστά χορταίνει μία ολόκληρη οικογένεια.

Να τονιστεί όμως ότι η αναπληρώτρια υπουργός Θεανώ Φωτίου, δε δοκίμασε το ελληνικό παραδοσιακό φαγητό που για "μέρες μπορεί να θρέψει οικονομικά μία οικογένεια", όπως είχε πει το καλοκαίρι.

Μάλλον έμαθε ότι δεν είναι οικονομικό...

Διαμαρτυρία με... γεμιστά έξω από το υπουργείο Εργασίας

Αρχική Ενημέρωση 10.57

Διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Εργασίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι τρίτεκνοι, εκφράζοντας την αντίθεση τους στις προθέσεις της κυβέρνησης για περικοπή επιδομάτων.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που μετέδωσε το Star, οι τρίτεκνοι με αφορμή την παλαιότερη δήλωση που είχε κάνει η Θεανώ Φωτίου για τα γεμιστά, είχαν στήσει τραπεζάκια πάνω στα οποία είχαν ακουμπήσει ταψιά με γεμιστά και άλλα φαγητά.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …