Η Χριστουγεννιάτικη δουλειά που δεν ξέραμε ότι υπάρχει....

xris

Αρκετές νέες εποχικές θέσεις εργασίας δημιουργούνται κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς προκειμένουν τα καταστήματα να εξυπηρετήσουν τον όγκο των πελατών που είναι ιδιαίτερα αυξημένος.
Υπάρχει όμως μια δουλειά που μπορεί να ανταγωνιστεί όλες αυτές και μάλλον ανακηρύσσεται άνετα ως η πιο περίεργη της εορταστικής περιόδου. Πρόκειται, λοιπόν, για τον «ξετυλιχτή των λαμπακίων», αυτόν δηλαδή που ξεμπερδεύει τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια!
Πάνω από 100 άτομα έχουν κάνει ήδη αίτηση στον εργοδότη στο Wrexham της Βρετανίας, ο οποίος ζητά άτομα αποκλειστικά γι” αυτή τη δουλειά. Όπως λέει ο ίδιος, θα πρέπει να αγαπούν τα Χριστούγεννα και να έχουν πολλή υπομονή. Ο εργοδότης δηλώνει ενθουσιασμένος που τόσοι πολλοί ενδιαφέρονται για τη συγκεκριμένη θέση και μάλιστα τη βρίσκουν αρκετά διασκεδαστική και εύκολη.
Τώρα περιμένει να συγκεντρωθούν όλες οι αιτήσεις και να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο της συνέντευξης και της δοκιμής καθώς όπως λέει θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός λόγω των πολλών αιτήσεων που δέχεται καθημερινά. Μια τυπική μέρα περιλαμβάνει το ξεμπέρδεμα περίπου 60 καλωδίων με λαμπάκια.
Η ιδέα του εργοδότη από τη Βρετανία για αυτή τη θέση προέκυψε όταν διαπίστωσε πως το να ξεμπερδεύει κανείς τα λαμπάκια του Χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι μια από τις πιο βαρετές διαδικασίες. Έτσι οι πελάτες του θα μπορούν να τα πάνε στο κατάστημά του και δωρεάν να τους τα ξεμπερδέψει.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Mega

Νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega   Στην …