Συντάξεις ενός εξαμήνου καλύπτουν τα αποθεματικά των Ταμείων!!!

syntaksiouxos-katotati-syntaksi-620x320
Μόλις για ένα εξάμηνο επαρκούν για την καταβολή συντάξεων τα αποθεματικά των Ταμείων, με βάση την μελέτη που αποκάλυψε ο ομότιμος καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, Σάββας Ρομπόλης.
Κρούει τον κώδωνα για την βιωσιμότητα του ασφαλιστικού, επισημαίνοντας με κατηγορηματικό τρόπο, πως  εάν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα αναδιάρθρωσης και νέων εσόδων, τότε υπάρχει ορατός και άμεσος κίνδυνος για μειώσεις συντάξεων σε ετήσια βάση.
Εντωμεταξύ, η εφημερίδα "Έθνος της Κυριακής" δημοσιεύει  πληροφορίες από κυβερνητική πηγή που αναφέρουν πως στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο θα περιλαμβάνεται διάταξη για τη σύσταση ανώνυμης εταιρείας με στόχο την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των Ταμείων.
Μέσα σε όλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τελούν εν αναμονή 40.000 συντάξεις εκείνων που κατέθεσαν τα χαρτιά τους μετά το Σεπτέμβριο, οι οποίες θα προστεθούν όπως φαίνεται στις 400.000 αιτήσεις για κύριες, επικουρικές συντάξεις, εφάπαξ και μερίσματα που καθυστερούν εδώ και χρόνια, αφού το κόστος τους αγγίζει τα 2 δισ. ευρώ.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αναδρομικά το επίδομα μητρότητας σε μη μισθωτές μητέρες. Προθεσμία αιτήσεων

Άνοιξε η πλατφόρμα για την καταβολή του επιδόματος μητρότητας και σε μη μισθωτές, δηλαδή σε …