ΑΔΕΔΥ: Προκήρυξε στάση εργασίας για την Τετάρτη

gsee-adedy

Στάση εργασίας πραγματοποιεί την Τετάρτη από τις 11.30 έως τη λήξη του ωραρίου η ΑΔΕΔΥ, ενώ προγραμματίζει συγκέντρωση αλληλεγγύης στους απεργούς εργαζόμενους στα πεντάμηνα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας.

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωση της:

«Οι εργαζόμενοι στα Προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας (πεντάμηνα) απασχολούνται σε όλες τις υπηρεσίες των Δήμων της χώρας ως εργαζόμενοι δεύτερης κατηγορίας. Παρέχουν ίση εργασία με τους υπόλοιπους εργαζόμενους, καλύπτοντας τα τεράστια κενά σε προσωπικό που έχουν οι Δήμοι, με τον μισό σχεδόν μισθό και χωρίς τα βασικά εργασιακά δικαιώματα

Καλούμε τους εργαζόμενους του Δημοσίου, να δώσουν το παρών στο Κέντρο Αγώνα και να παρευρεθούν την Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 12:00, στο Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29), στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στους απεργούς εργαζόμενους στα πεντάμηνα Προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας.»

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ. Χατζηδάκης σε CNBC και Bloomberg για την ελληνική οικονομία

Συνεντεύξεις του υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών  στο Bloomberg και το CNBC Συνεντεύξεις στα τηλεοπτικά …