Απογραφή στο ΙΚΑ για την ασφάλιση προστατευομένων για το 2016

ika
Να προβούν στη διαδικασία απογραφής μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας του ΙΚΑ, όλων των προστατευόμενων μελών που είναι καταχωρισμένα στο οικογενειακό βιβλιάριο υγείας, όπως σύζυγοι και παιδιά, καλεί για ακόμη μία φορά η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους άνεργους, οι οποίοι δεν τους έχουν απογράψει, ώστε να αποτραπεί η ταλαιπωρία τους, ενόψει του νέου ασφαλιστικού έτους.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διοίκησης του ταμείου:
"Η εν λόγω απογραφή πραγματοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής / διαλειτουργικής υπηρεσίας του ΙΚΑ, με τίτλο «Απογραφή και Απόδοση Ασφαλιστικής Ικανότητας Εμμεσα Ασφαλισμένων», που είναι διαθέσιμη στον διαδικτυακό τόπο του Ιδρύματος (www.ika.gr / Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες / Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες προς Ασφαλισμένους - Συνταξιούχους).
Η διαδικασία είναι απλή και ολοκληρώνεται άμεσα, απαλλάσσοντας όσους την επιλέγουν από την υποχρέωση να επισκεφθούν τα υποκαταστήματά μας και από την προσκόμιση δικαιολογητικών που απαιτεί η χειρόγραφη διαδικασία απογραφής και απόδοσης ασφαλιστικής ικανότητας."
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024. Υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων 1. …