Επί ένα τρίμηνο η παράταση της απόσυρσης αυτοκινήτων

mia-gynaika-odigouse-fysiologika-otan-ksafnika[1]
Το ενδεχόμενο της τρίμηνης παράτασης της απόσυρσης αυτοκινήτων που καονικά ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου, εξετάζουν σοβαρά μερικές ημέρες πριν την εκπνοή, τα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να διευκολύνουν την αγορά και τους κατόχους τους.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει δημοσιοποιήσει ο Συνδέσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, στα πέντε χρόνια ισχύς του μέτρου, έχουν αποσυρθεί περίπου 450.000 επιβατικά οχήματα και ελαφρά φορτηγά.
Η υπόθεση για νa υλοποιηθεί χρειάζεται την υπογραφή και την έγκριση αναπληρωτή υπουργού Τρύφωνα Αλεξίαδη, ο οποίος δεν είναι αρνητικός.
Εάν πει ναι, η παράταση θα έχει διάρκεια 6 μηνών και θα αποτελέσει ικανοποίηση του σχετικού αιτήματος που έχει υποβληθεί των φορέων της αγοράς.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …