Οι "παπάδες" και τα φιλιά που αντάλλαξαν μπροστά από Μητρόπολη(VIDEO)

gayfili_557858409

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη Μητρόπολη πραγματοποίησε το μεσημέρι η κοινότητα ΛΟΑΤ, αντιδρώντας στην παρότρυνση προς τους πιστούς του μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιου, να «φτύνουν» τους ομοφυλόφιλους και όσους τους υποστηρίζουν.

Η κίνηση – απάντηση στην Εκκλησία με αφορμή και την ψήφιση του Συμφώνου Συμβίωσης σήμερα στη Βουλή αναμένεται να συζητηθεί.

Σύμφωνα με το newsbeast, δύο νέα παιδιά ντύθηκαν παπάδες και φιλήθηκαν μπροστά στη Μητρόπολη ξεσηκώνοντας αντιδράσεις σε μερικούς από τους περαστικούς που περνούσαν εκείνη τη στιγμή από το σημείο.

«Ήρθαμε να διαμαρτυρηθούμε για τον λόγο μίσους του Αμβρόσιου, ήρθαμε να απαντήσουμε με αγάπη. Είναι απαράδεκτο το 2015 να γίνεται τέτοια διάκριση εις βάρος μίας μεγάλης μερίδας του πληθυσμού. Αυτό που απαιτούμε είναι εξίσωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για όλον τον πληθυσμό ανεξαρτήτως διακρίσεων», δήλωσε ένας εκ των δύο πρωταγωνιστών.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σε δημόσια διαβούλευση ο «μεγάλος αδελφός» στις μεταφορές

Το προσχέδιο διαχωρίζεται σε δύο κατηγορίες - Για την ψηφιακή παρακολούθηση της διακίνησης των αγαθών …