Απεργία για το ασφαλιστικό εξήγγειλε η ΑΔΕΔΥ

adedy_0[1]
Ελήφθη από την ΑΔΕΔΥ η απόφαση της γενικής απεργίας για όταν κατατεθεί το Ασφαλιστικό νομοσχέδιο στην βουλή, απόφαση που θα λάβει επίσης η ΓΣΕΕ και τα υπόλοιπα συνδικάτα και εργατικά σωματεία, δείχνοντας τις διαθέσεις τους προς την κυβέρνηση.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., στη τελευταία συνεδρίαση της, λαμβάνοντας υπόψη της την πρόθεση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για κατάθεση και ψήφιση, μέσα στο Γενάρη, του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό που δίνει το τελειωτικό χτύπημα στην κοινωνική ασφάλιση, αποφάσισε να εισηγηθεί στο Γενικό Συμβούλιο, που συνεδριάζει εκτάκτως στις 5 Γενάρη 2016, την κήρυξη απεργιακής κινητοποίησης κατά τη διάρκεια συζήτησης και ψήφισης του νομοσχεδίου στη Βουλή.
Όπως άλλωστε αναφέρει στην σχετική της ανακοίνωση:
«Η απάντηση των εργαζομένων, των συνταξιούχων και ευρύτερων κοινωνικών στρωμάτων στην κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης που επιχειρείται να γίνει με το νομοσχέδιο, θα είναι μαζική και δυναμική με στόχο την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, που συνεχίζει να εφαρμόζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.»
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Πρωτιά και με διαφορά για τον Γ. Αυτιά (ΝΔ)

Ποιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των πολιτών ενόψει των ευρωεκλογών -  Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - …