Απόλυση εργαζόμενων που ζήτησαν ολόκληρο το Δώρο Χριστουγέννων

DVRO XRISTOYG

Πήραν "πόδι" κυριολεκτικά οι εργαζόμενοι σούπερ μάρκετ του Αγίου Νικολάου, που "τόλμησαν" κατά τον ιδιοκτήτη να ζητήσουν να τους καταβάλλει το σύνολο του δώρου Χριστουγέννων και αρνήθηκαν να το πληρωθούν σε είδος κατά το ήμισυ.
Τις απολύσεις κατήγγειλε στον Επόπτη Εργασίας, μία εκ των εργαζομένων που απειλήθηκε, σύμφωνα με την οποία, ο εργοδότης της εν λόγω επιχείρησης αρνήθηκε να καταβάλει ως όφειλε το δώρο Χριστουγέννων, προτείνοντάς τους να πληρωθούν το μισό ποσό σε είδος από τα προϊόντα της επιχείρησης, όπως εφάρμοζε τα τελευταία χρόνια.
Φέτος όμως υπήρξαν αντιδράσεις, απαιτήσεις για την καταβολή του και ο ίδιος τους αντιμετώπισε διώχνοντας τους από τη δουλεία.
Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Πεπόνης σε δηλώσεις του στηρίζει τους εργαζόμενους και κάλεσε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς να ακυρώσουν τις απολύσεις και να συμμορφώσουν τον εργοδότη.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

JA  Greece: Το Παγκόσμιο Χρυσό κατέκτησε η μαθητική «start  up» Isometricks

Εκπροσωπώντας την Ευρώπη η «Ιsometricks» κατέκτησε το Παγκόσμιο Βραβείο του Junior  Achievement  «JA  Worldwide De …