Ομόφυλο φιλί μέσα...στη Βουλή(ΦΩΤΟ)

gamos-620x320

Η υπερψήφιση του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια έφερε χαρά και ενθουσιασμό στους ομοφυλόφιλους της χώρας, με ένα ομόφυλο φιλί, μέσα στο ναό της Δημοκρατίας….


Μέλη της LGBT κοινότητας που παρακολούθησαν την διαδικασία από τα θεωρεία του Κοινοβουλίου, γιόρτασαν την ψήφιση του συμφώνου με μια σειρά από φιλιά.

Το πρώτο ομόφυλο φιλί μέσα στη Βουλή
Μετά από μια θυελλώδη συνεδρίαση το σύμφωνο συμβίωσης υπερψηφίστηκε με 154 βουλευτές να ψηφίζουν υπέρ, 55 κατά και 51 να απέχουν από τη διαδικασία.

Υπέρ του συμφώνου ψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων ενώ η Νέα Δημοκρατία ήταν κομμένη στσ τρια, καθώς δεν υπήρχε κομματική γραμμή. Το νομοσχέδιο καταψήφισαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …