Απεργεί 7-8/1ου/2016 ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΑΕΕΓΑ

apergia_0_0_0

48ωρη απεργία εξήγγειλε για 7-8 Ιανουαρίου ο σύλλογος εργαζομένων στην Εθνική Ασφαλιστική, διαμαρτυρόμενος για την κατάργηση του βαθμολογίο και κατοχυρώνοντας την πρώτη ανακοίνωση κινητοποίησης για την επεόμενη χρονιά, τονίζοντας:

«Αποφασίστηκε σχεδόν ομόφωνα να πραγματοποιηθεί 48ωρη απεργία στις 7/1/2016 και 8/1/2016, εφόσον η διοίκηση της εταιρείας δεν επανεξετάσει την αδιάλλακτη και αδιέξοδη θέση της στο θέμα του βαθμολογίου, ένα θέμα που την έχει φέρει σε πλήρη αντίθεση με το σύνολο των εργαζομένων.

«Η κατάργηση του βαθμολογίου δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από κανέναν εργαζόμενο. Η ενότητα όλων των εργαζόμενων είναι ο πιο αποφασιστικός παράγοντας της οποιασδήποτε διεκδίκησης. Μόνο με αυτό τον τρόπο, μπορεί να λειτουργήσει η συντονισμένη κινητοποίηση και απόφαση όλων μας προς όφελος των δικαιωμάτων και της εργασιακής μας διασφάλισης».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παράταση της απαλλαγής ΕΝΦΙΑ για διατηρητέα μνημεία και έργα τέχνης

Παράταση της απαλλαγής ΕΝΦΙΑ για διατηρητέα μνημεία και έργα τέχνης, επιτάχυνση των διαδικασιών για το …