Θέση ΠΕ Κοινωνικών Επιστημών στον ΕΛΚΕ του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

job
Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, που εδρεύει στην Καλλιθέα του Ν. Αττικής, σύμφωνα με την απόφαση της συνεδρίας υπ’ αριθμ. 312/11-11-2015 της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Ερευνών, στο πλαίσιο του Προγράμματος με τίτλο: «ERASMUS + ΚΑ1.2015 Μαθησιακή Κινητικότητα Φοιτητών και Προσωπικού του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου» με κωδικό ΚΑ 9-15, ενδιαφέρεται να προσλάβει ένα (1) άτομο με σκοπό την υποστήριξη της λειτουργίας των εργασιών του ανωτέρου προγράμματος, χρονικής διάρκειας από την υπογραφή της και ανάρτησή της στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ έως τις 31-08-2016 με παράταση εφόσον κριθεί απαραίτητο μετά από αίτημα του Επιστημονικά Υπευθύνου και Απόφασης του Αρμόδιου Συλλογικού Οργάνου και συγκεκριμένα ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα, ως εξής:
1 ΠΕ Τμήματος Κοινωνικών Επιστημών.
Οι αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβάλλονται από τους υποψηφίους με οποιοδήποτε τρόπο στην ταχ. διεύθυνση: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας, Πρωτόκολλο, Ελ. Βενιζέλου 70, Τ.Κ. 176 71, Καλλιθέα (το οποίο λειτουργεί από 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. Δευτέρα έως Παρασκευή).
Οι αιτήσεις μπορούν να αποστέλλονται ταχυδρομικά σε σφραγισμένο φάκελο στον οποίο θα αναγράφεται η θέση – το έργο και ο αριθμός πρωτοκόλλου της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος την οποία αφορούν, καθώς και τα πλήρη στοιχεία του υποψήφιου (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας). Πληροφορίες στο τηλ. 210 9549265, κ. Μ. Μαλλίδου.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 29-12-2015 (12.00μ.μ.).

Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/7Ψ124691ΒΣ-ΘΨ5/document

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σε δημόσια διαβούλευση ο «μεγάλος αδελφός» στις μεταφορές

Το προσχέδιο διαχωρίζεται σε δύο κατηγορίες - Για την ψηφιακή παρακολούθηση της διακίνησης των αγαθών …