Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου

8b7fb-naftikou-ypotrofies
Η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου, που εδρεύει στην Πρέβεζα, προκειμένου να καλύψει παροδικές εκπαιδευτικές ανάγκες διδακτικού έτους 2015-2016 (χειμερινό και εαρινό εξάμηνο), προκηρύσσει την πρόσληψη Έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και ωριαία αντιμισθία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 του Ν. 2638/1998 (ΦΕΚ 204 Α΄ ), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, και κατόπιν του αριθμ. 2901.02/ 27/ 25-06-2015 εγγράφου ΥΠΟΥΝΤ/ΔΔΥ1ο, ως κατωτέρω, ανά ειδικότητα και ανώτατο αριθμό ο οποίος τελικά θα διαμορφωθεί με γνώμονα τον αριθμό των σπουδαστών που θα φοιτήσουν. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΜΕΝΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ Ένας (1) Πλοιάρχου Α΄τάξης Ε.Ν , για τα Ναυτικά μαθήματα.
Η Υπηρεσία διατηρεί το δικαίωμα να μην προβεί στην πρόσληψη του αριθμού προσωπικού που προκηρύσσεται, σε περίπτωση μεταβολής των εκπαιδευτικών αναγκών, εφόσον αυτό αιτιολογείται στο πρακτικό του οικείου Συμβουλίου ΑΕΝ , χωρίς αυτό να εγείρει οποιαδήποτε απαίτηση από τους υποψηφίους.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν ή να αποστείλουν τις αιτήσεις τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά «ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ – ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ή EXPRESS» στην ταχ. διεύθυνση: Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου, Βαθύ Πρέβεζας Τ. Κ.: 481 00, Πρέβεζα.
Πληροφορίες όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλ.: 26820 22095-97 και εσωτερικό 115. Αρμόδιοι: Επικ/στής Λ.Σ Γεωργούση Μαρία και Επικ/στής Λ.Σ Βασιλάκη Παρασκευή.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 26-12-2015.
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/7ΖΡΧ4653ΠΩ-ΘΦΚ/document

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …