Στη βουλή 15 Ιανουαρίου το ασφαλιστικό νομοσχέδιο

vouli-630x400

Τον «οδικό» χάρτη της κυβέρνησης για ασφαλιστικό και κόκκινα δάνεια, διέρρευσαν κυβερνητικές πηγές, προετοιμάζοντας ουσιαστικά το τοπίο, για το τι περιμένει τους πολίτες με την υποδοχή του νέου έτους.
Όπως τόνισαν, έως τις 15 Ιανουαρίου αναμένεται να κατατεθεί προς ψήφιση το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό, ενώ έως τις 15 Φεβρουαρίου θα πρέπει να έχει λυθεί και το θέμα των «κόκκινων» δανείων, στην προσπάθεια ολοκλήρωσης της πρώτης αξιολόγησης.
Χωρίς να έχει προς το παρόν επιβεβαιωθεί από το Μαξίμου, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο συνεδρίασης την Τετάρτη του υπουργικού συμβουλίου, για να καθοριστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες προγραμματισμού του κυβερνητικού έργου.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει

«Ενα κανονικό κόμμα θα κατέθετε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο εμπρόθεσμα και δεν θα έπαιζε γελοίο …