H παγκόσμια κρίση σε 8 λεπτά!

550_334_472167

Με ένα πρωτότυπο τρόπο και κεντρικό θέμα την κρίση και την ανεργία, μία Ελληνική ταινία, διάρκειας μόλις οκτώ λεπτών, κέρδισε το Β' Βραβείο Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό "Sand Dune International Short Film Festival".

Στο "White Collar" πρωταγωνιστούν οι:

Αναστάσης Ροϊλός, Κυριάκος Δανιηλίδης, Ιωάννα Λαμνή και Τάσος Μπαρνιάς.

Άλλοι βασικοί συντελεστές, που πλαισιώνουν την ταινία, είναι οι:

Θανάσης Κωνσταντόπουλος (Διεύθυνση Φωτογραφίας), η απόφοιτη του Τμήματος Κινηματογράφου του ΑΠΘ, Τάνια Ναναυράκη (Μοντάζ) και η απόφοιτη του Τμήματος Κινηματογράφου του ΑΠΘ, Κατερίνα Κολλιοπούλου (Σκηνογραφία/Ενδυματολογία), ενώ τη μουσική υπογράφει ο Θοδωρής Παπαδημητρίου.

Τη σκηνοθεσία του "White Collar" υπογράφει η απόφοιτη του Τμήματος Κινηματογράφου του ΑΠΘ, Ναταλία Λαμπροπούλου, και το σενάριο ο απόφοιτος και υπ. διδάκτορας του Τμήματος Κινηματογράφου του ΑΠΘ, Σωτήρης Πετρίδης.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός τώρα στην Λακωνία νότια της Βάθειας

Σεισμός τώρα στην Λακωνία μεγέθους 4.0 Ρίχτερ με επίκεντρο νότια της Βάθειας   Γεωδυναμικό Ινστιτούτο …