Υποτροφίες επιστημών για την περίοδο 2016-2017

18-7-thumb-large

Συνολικά τέσσερις μεταδιδακτορικές υποτροφίες κατά την ακαδημαϊκή περίοδο 2016-2017, θα χορηγήσει το Iδρυμα Μποδοσάκη, όπως γνωστοποιεί στην ακόλουθη ανακοίνωση του.
"Η διάρκειά τους θα είναι διετής, με δυνατότητα παρατάσεως για ένα ακόμη έτος. Το ποσό της κάθε υποτροφίας θα ανέρχεται σε 18.000 ευρώ ετησίως για την Ελλάδα και σε 30.000 ευρώ ετησίως για το εξωτερικό."

Η υποβολή των αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή άλλη πληροφορία, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Ιδρύματος στα τηλέφωνα 210-3237973 και 210-3237804 και στο http://www.bodossaki.gr/.
Οι υποτροφίες αφορούν τα πεδία:

-Ενεργειακής τεχνολογίας,

-Τεχνολογίας και μηχανικής περιβάλλοντος,

-Ανοσοβιολογίας,

-Αναγεννητικής ιατρικής,

-Γενετικής,

-Γονιδιωματικής υπολογιστικής,

-Καρκινογένεσης,

-Νευροεπιστήμες και

-Φαρμακολογία.
Θα χορηγηθούν σε κατόχους διδακτορικού διπλώματος δύο υποτροφίες για έρευνα στην Ελλάδα και άλλες δύο για έρευνα στο εξωτερικό.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Metron Analysis: Προβάδισμα για τη ΝΔ - Στη δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Πτώση για το ΠΑΣΟΚ - Πρώτος σε δημοτικότητα ο Μητσοτάκης και δεύτερος ο Κουτσούμπας Διατηρεί …