Facebook: Ζωντανές φωτογραφίες(VIDEO)

facebook-620x320

Στο mobile app του Facebook, έρχεται η νέα εφαρμογή που θα λανσαριστεί σε μικρό αριθμό χρηστών, σε όλες τις συσκευές iOS, αφού οι κινούμενες φωτογραφίες της Apple "Live Photos", έκαναν το ντεμπούτο τους με το iPhone 6S το φθινόπωρο.

Για την ώρα μόνο οι χρήστες των τελευταίας τεχνολογίας iPhone μπορούν να έχουν την εφαρμογή Live Photos, αλλά σύμφωνα με την Apple, όποιος έχει κινητό με λογισμικό iOS 9 θα μπορεί να βλέπει “κινούμενες φωτογραφίες” στην εφαρμογή του Facebook.

Για να βγάλει κανείς μία Live Photo τραβάει μία κανονική φωτογραφία, όμως όταν πατά το κουμπί η camera γράφει και περίπου 1 δευτερόλεπτο κίνησης. Έτσι ο χρήστης μπορεί εκτός από την φωτογραφία των 12 megapixel να έχει στο κινητό του την ίδια φωτογραφία με κίνηση διάρκειας 1 δευτερολέπτου, ώστε να καταγράφεται πιο ολοκληρωμένα μία έκφραση ή μία στιγμή.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Ο δρόμος για αμφισβήτηση των τεκμηρίων

Με απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργου Πιτσιλή καθορίστηκε ο τύπος και το περιεχόμενο του …