Η οριστική διαγραφή του WhatsApp-Δείτε πως

WhatsApp

Απαντήσεις στο ερώτημα πολλών που χρησιμοποιούν την εφαρμογή του WhatsApp και δεν σκοπεύουν να τη χρησιμοποιήσουν για πολύ καιρό, πως θα μπορέσουν να την διαγράψουν οριστικά μαζί με κάθε περιεχόμενό τους που είναι αποθηκευμένο, θα σας δώσουμε στη συνέχεια, αρκεί να ακολουθήσετε όλα τα βήματα, για να το πετύχετε.

Να θυμάστε πάντα ότι η η διαγραφή του λογαριασμού θα πρέπει να γίνει από εσάς τους ίδιους, καθώς η εταιρεία πίσω από το WhatsApp, δεν μπορεί να προχωρήσει σε διαγραφή λογαριασμών προς το παρόν, όπως εξηγεί και το appleworldhellas.com, που συστήνει τα ακόλουθα:.

Τι συμβαίνει στα δεδομένα σας όταν διαγράφετε το λογαριασμό σας από το WhatsApp;

Όταν διαγράφετε το λογαριασμό σας από το WhatsApp, τα ακόλουθα συμβαίνουν:

• Ο αριθμός τηλεφώνου σας δεν είναι πλέον συνδεδεμένος με κάποιο λογαριασμό WhatsApp

• Ο λογαριασμός σας αφαιρείται από τη λίστα αγαπημένων του WhatsApp των φίλων σας

• Ο λογαριασμός σας διαγράφεται από όλα τα WhatsApp Groups

• Οι συνομιλίες και τα περιεχόμενα σας εντός της εφαρμογής θα διαγραφούν

• Τα στοιχεία πληρωμής αφαιρούνται από τους server του WhatsApp

Έχετε κατά νου πως πάντα μπορείτε να ενεργοποιήσετε εκ νέου το λογαριασμό σας στο WhatsApp, κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον χρησιμοποιώντας τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου, ωστόσο καλό είναι να μην ξεχάσετε να κάνετε δημιουργία κάποιου αντιγράφου ασφαλείας πριν διαγράψετε την εφαρμογή και το λογαριασμό σας.

Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφο ασφαλείας των συνομιλιών και των περιεχομένων σας;

Εάν σκέφτεστε κάποια στιγμή να ενεργοποιήσετε εκ νέου το λογαριασμό σας στο WhatsApp, μην παραλείψετε να κρατήσετε κάποιο αντίγραφο ασφαλείας των συνομιλιών και των περιεχομένων σας, πριν τη διαγραφή του λογαριασμού σας (WhatsApp Settings → Chats and Calls → Chat Backup → Back Up Now).

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή αυτόματης δημιουργίας αντίγραφου ασφαλείας, πατώντας στην επιλογή Auto Backup και επιλέγοντας στη συνέχεια τη συχνότητα με την οποία θα επιθυμούσατε να κρατάτε το αντίγραφο ασφαλείας.

Προς γνώση σας, το αντίγραφο ασφαλείας του WhatsApp αποθηκεύεται στο iCloud ή στο iTunes, ως μέρος του πλήρους αντιγράφου της συσκευής σας.

Θα έχετε τη δυνατότητα να επαναφέρετε το αποθηκευμένο αντίγραφο ασφαλείας μετά την εκ νέου ενεργοποίηση της υπηρεσίας με τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου. Δεν θα είναι δυνατό να επαναφέρετε τις συνομιλίες που είναι αποθηκευμένες με άλλον αριθμό τηλεφώνου.

Το χαρακτηριστικό διατήρησης αντιγράφων ασφαλείας απαιτεί iOS 5.1 ή μεταγενέστερο, καθώς και ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο στο iCloud και στο iPhone. Οι χρήστες iOS 7 θα πρέπει να κάνουν sign in στο iCloud (Settings → iCloud). Οι χρήστες iOS 8 και μετά, θα πρέπει να έχουν την εξής ρύθμιση Settings → iCloud → iCloud Drive στο ΟΝ.

Πώς να διαγράψετε μόνιμα τον λογαριασμό σας από το WhatsApp;

1. Ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp

2. Πατήστε στην καρτέλα των ρυθμίσεων και μεταβείτε στο τομέα Account

3. Επιλέξτε το Delete My Account

4. Εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας για να προχωρήσετε

5. Τελειώστε τη διαδικασία πατώντας στην επιλογή Delete My Account στο κάτω μέρος της οθόνης

6. Μπορείτε πλέον να διαγράψετε την εφαρμογή WhatsApp από το iPhone σας

Πώς να ενεργοποιήσετε εκ νέου το λογαριασμό σας στο WhatsApp;

1. Ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp

2. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να κάνετε register τον αριθμό τηλεφώνου σας με την υπηρεσία. Θα λάβετε έναν 6-ψήφιο κωδικό επιβεβαίωσης μέσω SMS για να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας

Tip: H εφαρμογή WhatsApp δεν υποστηρίζεται από iPad, iPod touch και iPhone τα οποία έχουν γίνει JailBreak.

Πώς να επαναφέρετε τις συνομιλίες σας και τα περιεχόμενα από κάποιο αντίγραφο ασφαλείας του WhatsApp;

1. Κάνετε λήψη της εφαρμογής μέσω του App Store και ανοίξτε την εφαρμογή στο iPhone σας

2. Εφόσον επιβεβαιώσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη, οι οποίες θα σας καθοδηγήσουν για την επαναφορά του αντίγραφου ασφαλείας των συνομιλιών σας.

Ο αριθμός τηλεφώνου που έχει χρησιμοποιηθεί για τη διατήρηση του αντιγράφου ασφαλείας, θα πρέπει να είναι ίδιος με αυτόν που θα χρησιμοποιηθεί για την επαναφορά του αντίγραφου ασφαλείας. Με άλλα λόγια, δεν μπορείτε να επαναφέρετε το ιστορικό συνομιλιών σας από κάποιο άλλο λογαριασμό που έχετε στο WhatsApp

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χατζηδάκης για εργασιακό νόμο: Μεγάλη μεταρρύθμιση, ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε την κατοχύρωση 8ωρου

Μεγάλη μεταρρύθμιση που δίνει παραπάνω δύναμη στους εργαζόμενους και παραπάνω δύναμη στην οικονομία, χαρακτηρίζει ο …