8 Ιανουαρίου το "ραντεβού" για το ασφαλιστικό

asfalistiko

Μπορεί η κυβέρνηση να δηλώνει ότι ως τις 15-16 Ιανουαρίου θα φέρει προς ψήφιση στη Βουλή το Ασφαλιστικό, ωστόσο η κρίσιμη ημερομηνία είναι μία εβδομάδα πιο πριν.
Για τις 8 Ιανουαρίου έκλεισε το επίμαχο ραντεβού του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου, με τους δανειστές, με το ασφαλιστικό στο τραπέζι των δύο πλευρών, όταν οι δεύτεροι απαιτούν μείωση των κύριων συντάξεων και ο πρώτος επαναλαμβάνοντας την κόκκινη κυβερνητική γραμμή.
Προ των συναντήσεων θα αναλάβει δράση, όπως διέρρευσε ο πρωθυπουργός με τηλεφωνικές κατιδίαν επικοινωνίες με τους Ευρωπαίους ομολόγους του.
Μόλις το Σάββατο άλλωστε ο υπουργός επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, απέκλεισε μείωση των κύριων συντάξεων και μίλησε για μείωση, αν γίνει στις επικουρικές συντάξεις, της τάξης του 15%-20%.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΕΒ - Παπαλεξόπουλος: Δεν θα διεκδικήσει τρίτη θητεία ο Πρόεδρος του ΔΣ

Ο κ. Παπαλεξόπουλος και ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΕΒ, κ. Ευθύμιος Βιδάλης, ανακοίνωσαν …