Ανανεώνονται οι συμβάσεις των γιατρών του ΕΟΠΥΥ

eopyy_tilefono_626_355

Στα προσεχή 24ωρα θα ανανεωθούν οι συμβάσεις των γιατρών του ΕΟΠΥΥ με τον Οργανισμό, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, για να μην παρουσιαστούν προβλήματα στην εξυπηρέτηση των ασθενών και ασφαλισμένων.
Πρόκειται για δέσμευση δια στόματος του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, ότι το ζήτημα έχει εισέλθει στην τελική του ευθεία, στο πλαίσιο ενημέρωσης του προέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.
Ωστόσο οι γιατροί δια των εκπροσώπων τους, ζητούν να μη χαθεί άλλος χρόνος και να επισπευστεί η νομοθετική ρύθμιση για την ανανέωση των συμβάσεων των ιατρών του ΕΟΠΥΥ, που έχουν λήξει από τις 30 του περασμένου Ιουνίου, που σημαίνει ότι υπάρξει νομοθετική εμπλοκή με την καταβολή των χρημάτων για την παροχή υπηρεσιών.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΔΕΔΥ- Για απαράδεκτες δηλώσεις προέδρου ΓΣΕΕ κατά της απεργία της 28ης Φεβρουαρίου

View this email in your browser ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με αφορμή τις απαράδεκτες και προκλητικές δηλώσεις …