Μάλλον ζούμε σε λάθος χώρα....Ευρωπαικές χώρες μελετούν την καθιέρωση βασικού μισθού σε όλους!

amsterdam

Μηνιαίο μισθό 892 ευρώ με το οποίο θα ενισχύουν το όποιο άλλο εισόδημά τους, θα λαμβάνουν όλοι οι κάτοικοι στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, με ακόμα 18 πόλεις στην ίδια χώρα να σκέφτονται σοβαρά αν ακολουθήσουν το παράδειγμα της.
Το μηνιαίο δημοτικό μισθό, θα δικαιούνται όλοι οι πολίτες, ξέχωρα την εισοδηματική τους ή επαγγελματική τους κατάσταση, δηλαδή αν είναι άνεργοι ή εργαζόμενοι.
Όμως την ίδια ώρα το σχέδιο αυτό που αποτελεί ιδέα του πολιτικού ακτιβιστή και φιλόσοφου Τόμας Πέιν, το μελετούν και στη Φιλανδία, όπου το 69% των κατοίκων της συμφωνεί αδιαφορώντας για τις εκτιμήσεις της άλλης πλευράς, ότι με το μέτρο αυτό θα μειωθεί η παραγωγικότητα και η απασχόληση γιατί κανείς δεν θα θέλει να δουλεύει. Το πιθανότερο σενάριο που εξετάζει η Φιλανδία είναι να το εφαρμόσει από το 2017.
Τώρα αν αναρωτιέστε τι θα πράξει η Ελλάδα, μην απασχολείται άδικα το μυαλό σας...Η Ελλάδα βρίσκεται ακόμα στη φάση που απολύει εργαζόμενους και τους φορολογεί μέχρι να τους εξοντώσει, οικονομικά, σωματικά, επαγγελματικά και ψυχολογικά.....

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι δηλώσεις του Μητσοτάκη για το Πρόγραμμα «Αιγίς»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στο νέο πιο αυστηρά επιχειρησιακό δόγμα με στόχο να αντιμετωπίζονται οι …