Σεμινάριο ρωσικής γλώσσας για επιχειρηματίες

525F9403-0501-4914-B44F-D82F020FAEA2_SEMINARIA

Το Κ.Ε.Κ. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ του Επιμελητηρίου Ηρακλείου διοργανώνει το 1ο από μια σειρά τριών  σεμιναρίων των 30 ωρών με θέμα «Βασικές γνώσεις ορολογίας επιχειρηματικών συναλλαγών στη  ρωσική γλώσσα» το οποίο απευθύνεται κυρίως σε επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να βελτιώσει τις γνώσεις του στη Ρωσική γλώσσα, ώστε ν’  ανταποκρίνεται σωστά σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών συναλλαγών.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση της γλώσσας και η σωστή έκφραση ιδεών και προσωπικών απόψεων, η διαχείριση  λεπτομερειών σε επαγγελματικές συζητήσεις και σε γραπτά κείμενα, η δυνατότητα σύνταξης επαγγελματικών επιστολών, αναφορών και σημείων καθώς επίσης  η εκμάθηση και βελτίωση της ορολογίας.

Γνωριμία με την γλώσσα (αλφάβητο – βασικοί κανόνες προφοράς)
Βασικές εκφράσεις επικοινωνίας
Λεξιλόγιο σε εμπορικά καταστήματα
Αριθμοί – ώρες – ωράρια
Τρόποι τραπεζικών συναλλαγών
Εξάσκηση προφορικού λόγου
Επανάληψη

Εισηγήτρια: Κατερίνα Πάπους, Καθηγήτρια Ρωσικής Γλώσσας. Αποφοίτησε το 1999 από το Πανεπιστήμιο Ντονετσκ της Ουκρανίας με πτυχίο Φιλολογίας Ρωσικής Γλώσσας, Λογοτεχνίας και Ελληνικής Γλώσσας. Διαθέτει εμπειρία 10 χρονών σε αντίστοιχα θέματα εκπαίδευσης ενηλίκων.
Διάρκεια σεμιναρίου: από 17 Φεβρουαρίου έως 21 Μαρτίου 2016. Δευτέρα και Τετάρτη 19:00μ.μ – 21:30μ.μ.  (σύνολο: 30 ώρες –  3 διδακτικές ώρες/μέρα)
Κόστος προγράμματος:  τιμή 90 ευρώ

Πληροφορίες & αιτήσεις στο ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κορωναίου 9. Υπεύθυνη κα Μαίρη Βενιχάκη, τηλ: 2810-302736 & 2810302730, φαξ 2810-227189, venihaki@katartisi.gr και info@katartisi.gr από 08:00 έως 15:00 μ.μ. και στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …