Βγήκε το πρόγραμμα των φορολογικών ελέγχων του 2016....

ΑΥΞΗΣΗ ΦΠΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΙΤΙΣΗΣ

Εγκύκλιο την οποία υπογράφει ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Γιάννης Μπάκας περιγράφει τους στόχους της εφορίας για το 2016 και ανακοινώνει του ςελέγχους που θα κάνει.

"Θα γίνουν 4.000 πλήρεις φορολογικοί έλεγχοι και 18.000 μερικοί φορολογικοί έλεγχοι από τις ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών.

Από το σύνολο των υποθέσεων που θα ελεγχθούν το 50% θα αφορά φορολογικά έτη, χρήσεις, υποθέσεις, περιόδους ή υποχρεώσεις της τελευταίας πενταετίας και συγκεκριμένα από το 2011 έως το 2015.

Οι έλεγχοι θα διενεργηθούν από το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου, το Κέντρο Ελέγχου Μεγάλων Επιχειρήσεων και τις εφορίες."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χατζηδάκης: Περαιτέρω αναβάθμιση από S&P, απάντηση στη μικρόψυχη κριτική

«Η περαιτέρω αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από την Standard & Poor’s μέσα σε πολύ λίγους …