Δήμος Ξυλοκάστρου: Εξήγγειλε προσλήψεις

mousikes_skines_2012-600_231297_2Z1F33
Ανακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά δύο (2) άτομα για την κάλυψη αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ «ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ» που εδρεύει στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, με αντικείμενο την εκτέλεση των έργων: «Διδασκαλία Πιάνου και Θεωρητικών μαθημάτων καθώς επίσης Χορωδίας και μαθημάτων Μουσικοκινητικής Αγωγής» και «Διδασκαλία μαθημάτων Κλασικής και Ηλεκτρικής Κιθάρας» συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. Ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο από το οποίο να προκύπτουν τα στοιχεία της ταυτότητας.
2. Βασικό τίτλο σπουδών
3. Για την ύπαρξη ανήλικων τέκνων, για τους πολύτεκνους και τα τέκνα πολυτέκνων, για τους γονείς και τα τέκνα μονογονεϊκών οικογενειών, οποιοδήποτε έγγραφο δημόσιας αρχής που να πιστοποιούνται τα παραπάνω (πιστοποιητικά οικ. κατάστασης κλπ)
4. Πιστοποιητικά απόδειξης εμπειρίας (συμβάσεις, βεβαιώσεις προϋπηρεσίας κλπ)
5. Βιογραφικό σημείωμα
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Δευτέρα 11/1/2016
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ «ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ», Λυκούργου Φραντζή 2, Ξυλόκαστρο Τ.Κ. 20400, υπόψιν κ. Κανελλάκη Π. (τηλ. επικοινωνίας: 2743360228/212).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ερντογάν για Μητσοτάκη: Θα συζητήσουμε πώς μπορούμε να φέρουμε τις σχέσεις μας σε καλύτερο επίπεδο

Η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν έχει «κλειδώσει» για τις 13 Μαΐου - Δήλωση του υπουργού …