Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ στην Τρίπολη

330εργασιακόςμεσαίωνας
Το Δήμο Τρίπολης καταγγέλλει ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας Αριστείδης Μπρουμάς, γιατί λόγω οικονομικών αλλά και διοικητικών προβλημάτων που ταλαιπωρούν την επιχείρηση τον τελευταίο χρόνο, παραμένουν απλήρωτοι σαράντα πέντε εργαζόμενοι της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, ακόμα και μεσα στις γιορτές.
Το θέμα έχει απασχολήσει πολλές το δημοτικό συμβούλιο της πόλης και όλοι αναμένουν το πόρισμα, το οποίο όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης καταγγέλλουν ότι έχει καθυστερήσει, ενώ από τις αρχές καλοκαιριού η συγκεκριμένη δημοτική επιχείρηση ταλανίζεται από καταγγελίες για οικονομικές ατασθαλίες και έχουν οριστεί ορκωτοί λογιστές από το δημοτικό συμβούλιο και διεξάγεται έλεγχος.
"Στο ταμείο της επιχείρησης υπάρχουν είκοσι χιλιάδες ευρώ και θα έπρεπε να μοιραστούν στους εργαζόμενους. Το Εργατικό Κέντρο θα προασπίσει τα συμφέροντα των εργαζομένων, ζητά τόσο από τον δήμαρχο, όσο και από την διοίκηση της δημοτικής επιχείρησης, οι εργαζόμενοι να πληρωθούν άμεσα. Μετά την πρωτοχρονιά, θα καταθέσουμε εργατική διαφορά, για να προστατεύσουμε τους εργαζόμενους που έχουν ξεχαστεί", δήλωσε σε συνέντευξη τύπου ο κ.Μπρουμάς.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κλείσιμο χωρίς κατεύθυνση για το χρηματιστήριο των ΗΠΑ

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 5,86 μονάδων (+0,11%) …