Ατελείωτες ουρές δανειοληπτών στα Ειρηνοδικεία(ΦΩΤΟ)

katasxesh

Tελευταία ημέρα η σημερινή για όσους δανειολήπτες μπορούν να καταθέσουν αίτηση υπαγωγής στο νόμο Κατσέλη, με προθεσμία 47 ημερών να τρέχει για να συγκεντρώσουν τα 17 δικαιολογητικά που απαιτούνται ακι τα οποία καθυστερούν από τις τράπεζες να τα παραλάβουν.

Για ακόμα ένα 24ωρο, το κύριο χαρακτηριστικό ήταν οι πολύωρες ουρές που σχηματίστηκαν μάλιστα από το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς θέλουν να προλάβουν την εφαρμογή του συμβιβασμού μέσω του Κώδικα Δεοντολογίας της Τράπεζας της Ελλάδος, αλλά και το νέο πλαίσιο του νόμου που θα τεθεί σε ισχύ από 1/1/2016, καθώς όσοι δεν προλάβουν και μείνουν εκτός, θα χρειαστούν από αύριο περισσότερα διακιολογητικά σε ένα πολύ πιο αυστηρό νομοθετικό πλαίσιο με σκληρά εισοδηματικά κριτήρια για να υπαχθούν στο νόμο Κατσέλη, που σημαίνει ότι η μεγαλύτερη μερίδα, θα μείνει εκτός και θα δει να χάνει εν μία νυκτί τα σπίτια της.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ - Παρουσίαση ευρωβουλευτών: Οι 35 ψηφισμένοι, οι δύο νυν και οι πέντε «προεδρικοί»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε σε εκδήλωση τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος, παρουσία του …