Πρόσληψη ενός καθηγητή στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

εργασια

Το Τμήμα Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες διδασκαλίας των μαθημάτων «Λογιστική» (υποχρεωτικό μάθημα Α΄ εξαμήνου) και «Υπολογιστικά Μαθηματικά με εφαρμογές στην Οικονομία» (υποχρεωτικό μάθημα Α΄ εξαμήνου), σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών, για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, ενδιαφέρεται να απασχολήσει έναν (1) διδάσκοντα µε σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου σε εφαρμογή των διατάξεων του αρθ. 5 του Π.∆. 407/80.

Οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι πρέπει να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος σχετικού γνωστικού αντικειμένου με τα υπόψη μαθήματα καλούνται να καταθέσουν με αίτηση (αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά) με αριθμό πρωτοκόλλου στη Γραμματεία του Τμήματος Οικιακής Οικονομίας και Οικολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου (Ελ. Βενιζέλου 70, 17671 Καλλιθέα, υπόψη κ. Π. Γιαννόπουλου και της κας Α. Ζέρβα, τηλ. 2109549349, 2109549109) μέχρι τις 11/01/2016 (ώρες 08.00- 14.30) τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  • Αίτηση
  • Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, που θα συμπεριλαμβάνει και το επιστημονικό έργο (και σε ηλεκτρονική μορφή)
  • Επικυρωμένα αντίγραφα τίτλων σπουδών (αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ) για τίτλους της αλλοδαπής)
  • Βεβαιώσεις σχετικής προϋπηρεσίας
  • Συστατικές επιστολές
  • Κάθε άλλο στοιχείο που μπορεί, κατά την κρίση του ενδιαφερομένου, να βοηθήσει στην επιλογή.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024. Υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων 1. …