2016 Calender on the red cubes

H ευχή προς την κυβέρνηση: «Και του χρόνου σπίτια σας!»(ΦΩΤΟ)

2016 Calender on the red cubes

Σπάει κόκκαλα η ευχή που δέχθηκε η κυβέρνηση και η οποία κάνει το γύρο του διαδικτύου, καθώς έγινε από πρώην στενή συνεργάτιδα του Αλέξη Τσίπρα, που μαζί πήγαιναν σε πορείες και διαδηλώσεις και έκαναν πολύ σκληρή αντιπολίτευση στην προηγούμενη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Ήταν όμως κάποτε αυτό, γιατί σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση, με μία ασθενή αντιπολίτευση, συνεχίζοντας το βίαιο έργο και σε ακόμα χειρότερη εκδοχή από τους προκατόχους του.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έστειλε λοιπόν την ευχή της στους πρώην συντρόφους της στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, με μήνυμά της που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

«Η ευχή μου προς την κυβέρνηση του 3ου Μνημονίου για το 2016: Και του χρόνου σπίτια σας!», έγραψε με το δικό της ξεχωριστό στυλ.

301215154741_1906

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χ. Θεοχάρης: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις - Από 1/5 τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Δε θα δοθεί παράταση για τη διασύνδεση ταμειακών με POS, ξεκαθάρισε ο υφυπουρργός Εθνικής Οικονομίας …