Μηνιαία παράταση της πρόσθετης ασφάλισης εργαζομένων στο ΕΚΑΒ

ekab-asthenoforo

Με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, γνωστοποιείται ότι δίνεται παράταση ενός μήνα στο ομαδικό συμβόλαιο ασφάλισης ζωής και ατυχήματος για το προσωπικό του ΕΚΑΒ, συμπεριλαμβανομένων των αεροδιακομιδών.

"Το προσωπικό του ΕΚΑΒ θα συνεχίσει να καλύπτεται ασφαλιστικά μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου που θα κατατεθεί εντός του επόμενου μήνα στη Βουλή, στο οποίο περιλαμβάνεται ρύθμιση που προβλέπει την εξαίρεση των παροχών που αφορούν την ασφάλιση του προσωπικού του ΕΚΑΒ από τις ρυθμίσεις του ν. 4336/2015.
Επίσης, στη νομοθετική ρύθμιση που επίκειται, επιλύονται και άλλα θέματα του ΕΚΑΒ, όπως η επαναφορά της χορήγησης της ειδικής αποζημίωσης για το προσωπικό που εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία με αεροπορικά μέσα και η αποζημίωση για την προμήθεια στολής."
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …