6μηνη αναστολή πλειστηριασμών στην ΕΝΚΛΩ

enklo_

Με ικανοποίηση αποδέχθηκαν οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΝΚΛΩ, την πράξη νομοθετικού περιεχομένου της κυβέρνησης για την εξάμηνη αναστολή των πλειστηριασμών στην Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία, για διάστημα έξι μηνών, σε μία προσπάθεια να αποδειχθεί βιώσιμο το σχέδιο τους για την ιστορική βιομηχανία.

Η πράξη νομοθετικού περιεχομένου υπογράφτηκε την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου και οι εργαζόμενοι στην ανακοίνωση τους τονίζουν:

“Σήμερα 30 Δεκεμβρίου 2015 μετά από έξι χρόνια αγώνων και τρία χρόνια από την αδικαιολόγητα μεθοδευμένη πτώχευση της εταιρείας κερδίζουμε την πρώτη μάχη απλά και μόνο γιατί ήμασταν και παραμένουμε ενωμένοι, δουλεύουμε εντατικά και με πλήρη διαφάνεια μεταξύ μας και τέλος έχουμε πάντα ειλικρινές και πραγματικές προτάσεις για την επαναλειτουργία της εταιρείας. Παρουσιάσαμε ένα εντελώς καινοτόμο για τα ελληνικά δεδομένα επιχειρησιακό σχέδιο το οποίο έγινε από όλους, τους υγιώς σκεπτόμενους ανθρώπους, που έχουν και την ανάλογη επιστημονική κατάρτιση, απόλυτα αποδεκτό. Αντέδρασε δυστυχώς το κατεστημένο και θα συνεχίσει να αντιδρά αλλά εμάς τίποτα δεν μας σταματά.

Έτσι σήμερα υπεγράφη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που αναστέλλει για έξι μήνες κάθε πλειστηριασμό κινητής και ακίνητης περιουσίας της εταιρείας και έτσι μας δίνει τον χρόνο να προχωρήσουμε με σταθερά βήματα στα επόμενα σημαντικά στάδια που θα οδηγήσουν με ασφάλεια στην επαναλειτουργία της εταιρείας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΟ 2016 ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ.”

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Pornhub, XVideos και Stripchat στο στόχαστρο της ΕΕ

Πρέπει να συμμορφωθούν με τους νέους κανόνες της ΕΕ  για τις ψηφιακές υπηρεσίες, αλλιώς αντιμετωπίζουν …