Γεννηματά: «Ένας χρόνος ΣΥΡΙΖΑ -Ένας χρόνος χαμένος»

794GENHMATA_528_355_528_355
Την δική της παρέμβαση με άρθρο της στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, με τίτλο «Ένας χρόνος ΣΥΡΙΖΑ -Ένας χρόνος χαμένος», κάνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας την ανάγκη εθνικής συνεννόησης και ενότητας, ως πρωταρχικής σημασίας, για να ορθοποδήσει η χώρα.
Στο άρθρο της αναφέρει:
«Είναι ώρα να διαμορφώσουμε και να υλοποιήσουμε ένα νέο σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης με κυβέρνηση συνεργασίας όλων των φιλοευρωπαϊκών κομμάτων, με προγραμματική συμφωνία για την αντιμετώπιση της δύσκολης κατάστασης και της σταδιακής εξόδου από την πολύχρονη κρίση και ύφεση.
Αυτός είναι ο μόνος τρόπος, υποστηρίζει, για να ανταποκριθούν τα κόμματα και το πολιτικό σύστημα στις σημερινές αναγκαιότητες της πολύ δύσκολης συγκυρίας για τη χώρα και την οικονομία.
Μόνο έτσι υπάρχει ελπίδα να βγούμε από την καταστροφική περιδίνηση.
Ο απολογισμός της χρονιάς που έφυγε είναι μακράν ο χειρότερος από τη μεταπολίτευση και μετά.
Η Ελλάδα βιώνει σήμερα και πάλι την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα. Η κυβέρνηση έχει ολοκληρωτικά εγκλωβιστεί στη μέγγενη του τρίτου μνημονίου που υπέγραψε. Μέρα με τη μέρα, μέτρο με το μέτρο οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ το κάνουν σημαία τους. Κλαψουρίζουν, αλλά αμφίθυμοι να κινηθούν προς τα εμπρός, αδύναμοι να σχεδιάσουν, να διαπραγματευτούν, παραδίδονται άνευ όρων.

Η χώρα πορεύεται χωρίς πυξίδα και ότι το κυβερνητικό καράβι μπάζει νερά. Τέλος, εκφράζει την πεποίθηση πως το εγχείρημα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σύντομα θα οδηγήσει στον μεγάλο και ισχυρό πολιτικό συνασπισμό δυνάμεων της σοσιαλδημοκρατίας.

Το κάλεσμα για ενότητα και κοινή δράση στις ευρύτερες δυνάμεις τις κεντροαριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας είναι διαρκές.»

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …