Διαφωνία με τους δανειστές για τις προσλήψεις στο Δημόσιο

dimosio_ergazomenoi_274848710

"Εμπροσθοβαρείς", χαρακτηρίζει τις προσλήψεις που θα γίνουν στο δημόσιο το 2016, το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ακολουθώντας το νόμο των τελευταίων ετών, που θέλει μία πρόσληψη για κάθε πέντε αποχωρήσεις, ενώ παραπέμπει στο 2017, που θα τεθεί σε ισχύ ο νέος κανόνας «μία προς μία», ως προς την αναλογία αποχωρήσεων-προσλήψεων.

Το δημόσιο παραπέει αφού μόνο μέσα στο 2015, το αποχαιρέτισαν 14.943 υπάλληλοι του μέχρι και το Νεοέμβριο, προσλήψεις ήταν 4.002.

Οι δανειστές που και σε αυτό έχουν άποψη, επιτρέπουν μέχρι και 15.000 προσλήψεις, όταν από το κυβερνητικό στρατόπεδο, αφήνουν να αιωρείται ότι οι προσλήψεις θα είναι γύρω στις 20.000, εκ των οποίων οι 10.000, θα είναι εκπαιδευτικό προσωπικό.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …