Εθνική σύνταξη 384 ευρώ(Αν υπήρχε σήμερα)

sintaksi

Θέλετε να μάθετε αν είχαμε θεσπίσει και εφαρμοζόταν σήμερα η εθνική σύνταξη, πόση θα ήταν; Μόλις 384 ευρώ μηνιαίως, με την οποία θα έπρεπε να καλυφθούν όλες οι οικονομικές και φορολογικές απαιτήσεις της ζωής ενός συνταξιούχου που θα την ελάμβανε και μάλιστα θα ήταν και μεγάλη!!!!

Η δήλωση αυτή για το ποσό ανήκει στον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη, που ως συνταξιούχος σίγουρα δεν θα λάβει ποτέ ακι δεν θα αναγκαστεί να επιβιώσει εμ μόλις 384 ευρώ μηνιαίως!

Οπότε μπορεί να το δηλώνει με χαμόγελο και υπερηφάνεια, μαζί και με το γεγονός ότι το ύψος της Εθνικής Σύνταξης που θα εφαρμόσει η αριστερη κυβέρνηση, θα καθορίζεται από το 60% του εισοδήματος φτώχειας και αφορά όσους έχουν συμπληρώσει 15 χρόνια εργασιακού βίου.....

Δείτε όλη την συνέντευξη στο:

Νεφελούδης:Χωρίς λύση στο ασφαλιστικό, δεν θα υπάρχουν συντάξεις(VIDEO)

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ευρωβουλευτές: Τι μισθό παίρνουν και πότε βγαίνουν στη σύνταξη

Εκτός από την ανάγκη προσφοράς και ενασχόληση με τα κοινά κτλ, οι υποψήφιοι έχουν και …