Θέμα ημερών τα αγροτικά μπλόκα

agrotes

Στις 5.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη των Αγροτικών Συλλόγωνκαι Επιτροπών Αγώνα των χωριών της Επαρχίας Φαρσάλων, στο Βασιλή στην αίθουσα του Συνεταιρισμού, στην οποία ίσως ολοκληρωθεί και καταρτιστεί το πλαίσιο των αγροτικών κινητοποιήσεων και μπλόκων, σε ένδειξη διαμαρτυρίας στην πολιτική της ΕΕ και της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που όπως καταγγέλλουν τους οδηγεί στον αφανισμό.

Στις 11 το πρωί, εξετάστηκαν επίσης όλα τα μέχρι τώρα δεδομένα, στη σύσκεψη των αγροτοκτηνοτροφικών συλλόγων της Επαρχίας Ελασσόνας, που έλαβε χώρα στο κοινοτικό κατάστημα Τσαριτσάνης.

Από την Πέμπτη 7 Γενάρη, οι αγρότες της Καρδίτσας, θα βγάλουν τα τρακτέρ τους στις πλατείες των χωριών, ζεσταίνοντας τις μηχανές τους μέχρι να δοθεί το σύνθημα να βγουν στις κεντρικές οδικές αρτηρίες.

α περιμένοντας τη στιγμή που θα ξεκινήσουν προς το σημείο όπου θα στηθεί το ισχυρό μπλόκο των Θεσσαλών αγροτών.

Οι προετοιμασίες δεν σταμάτησαν τις μέρες των γιορτών με κλιμάκια των Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων των νομών να περιοδεύουν στα χωριά ενημερώνοντας τους αγρότες και καλώντας τους να πάρουν μαζικά μέρος στην κλιμάκωση του αγώνα.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χ. Θεοχάρης: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις - Από 1/5 τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Δε θα δοθεί παράταση για τη διασύνδεση ταμειακών με POS, ξεκαθάρισε ο υφυπουρργός Εθνικής Οικονομίας …