Οι μικροιδιοκτήτες δεν έχουν πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ

enfia_3

1,5 εκατομμύριο ιδιοκτήτες ακινήτων δεν έχουν αποπληρώσει τις δόσεις του ΕΝΦΙΑ για το 2015, με τον αριθμό να εκτιμάται ότι θα αυξηθεί μέσα στο 2016, όσο η οικονομική δυσπραγία επιδεινώνεται.
Ο αριθμός αυτός αφορά τους μικροϊδιοκτήτες, που ο ΕΝΦΙΑ δεν ξεπερνά ετησίως τα 300 ευρώ, γεγονός που δείχνει ξεκάθαρα, ότι δεν πληρώνουν τις δόσεις, γιατί δεν έχουν, όχι γιατί δεν θέλουν.
Πρόκειται για το 37%, όταν στην ίδια κατάσταση βρίσκονται ακόμα 2,7 εκατομμύρια μικροιδιοκτήτες που κατάφεραν να συγκεντρώσουν το απαιτούμενο ίδιο ποσό.
Φυσικά υπάρχει και η άλλη εικόνα της χώρας οι μεγαλοϊδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι 9 στους 10, κατέβαλλαν κανονικά από 500 έως 3.000 ευρώ ετησίως ανάλογα τα τετραγωνικά μέτρα και το σύνολο των ακινήτων τους.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Στις 1.434,03 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,96%

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 48,69 εκατ. ευρώ Ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των …