Την Παρασκευή στην Ελλάδα οι αληθινοί κυβερνώντες(Οι δανειστές)

TROIKA111_703091914

Την Παρασεκυή επιστρέφουν στην χώρα που κυβερνούν οι δανειστές, προκειμένου να ανοίξουν τον φάκελο του ασφαλιστικού και να έχουν την πρώτη τους συνάντηση με τον Γιώργο Κατρούγκαλο, τον υπουργό Εργασίας.

Από απόψε θα έχουν στα χέρια τους ακι θα μελετήσουν τις προτάσεις επί του ασφαλιστικού, ώστε την Παρασκευή να μας πουν που διαφωνούν ακι να δούμε πόσο οι κόκκινες γραμμές,΄θα πάρουν ροζ χρώμα, με δεδομένη και την αποκάλυψη Τσακαλώτου, ότι οι θεσμοί ζητούν το αίμα των Ελλήνων με νέα σκληρά μέτρα στην προσεχή τριετία.

Αυτό σημαίνει με απλά λόγια ότι οι δύο πλευρές θα συζητήσουν και τον ακριβή προσδιορισμό των  μέτρων ύψους 1,8 δισ ευρω, στα οποία περιλαμβάνονται τα 600 εκ ευρώ του Ασφαλιστικού και του προσδιορισμού των εσόδων από αλλαγές στο Φορολογικό, μαζί με τις περικοπές από τα κονδύλια του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Υψηλοί τόνοι στην πρώτη συζήτηση για το νέο δικαστικό χάρτη

Επίθεση Γιώργου Φλωρίδη σε ΠΑΣΟΚ - Κριτική από την αντιπολίτευση Με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο …