EKΠΟΙΖΩ: Υποτροφία μεταπτυχιακών σπουδών δημοσιογραφίας

xwris-efimerides-tin-tetarti.w_l

Υποτροφία σε δύο υποψηφίους για σπουδές στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Ποιοτική Δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες» (Quality Journalism and New Technologies, Master of Arts), δίνει η ΕΚΠΟΙΖΩ, μέσω χορηγίας του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επικοινωνίας www.eci.edu.gr.

H υποτροφία αφορά τη διετία σπουδών Ιαν 2016 – Δεκ 2017. Τα μαθήματα εκκινούν (Ελλάδα) 28/1/2016.

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για ενεργούς επαγγελματίες Δημοσιογράφους/στελέχη Επικοινωνίας, και διεξάγεται σε εντατικές περιόδους στις οποίες απαιτείται φυσική παρουσία.

Η υποτροφία καλύπτει το 50% του κόστους σπουδών (50% των 9.150 ευρώ) και περιλαμβάνει το κόστος διαμονής για δύο περιόδους στο campus στην Βιέννη.

Ο υπότροφος καλείται να καλύψει το εναπομείναν ποσόν εντός του 2016. Επίσης καλείται να συσχετίσει το αντικείμενο της Διπλωματικής του Εργασίας με Θέματα Καταναλωτή, υποβάλλοντας έκθεση προόδου στο πέρας του πρώτου χρόνου και την τελική εργασία όχι αργότερα από την πάροδο 30 μηνών από την εκκίνηση των σπουδών.

O ιδανικός υποψήφιος έχει πρώτο πτυχίο σε ανθρωπιστικές σπουδές/κοινωνικές επιστήμες και πιθανή εστίαση σε ΜΜΕ. Μιλάει καλά Αγγλικά και έχει καριέρα σε εξέλιξη.

Θα πρέπει να στείλει για την πρώτη φάση επιλογής βιογραφικό σημειώμα μέχρι την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στην διευθυνση secretariat.qjnt@gmail.com ή manottas@athena-innovation.gr

Το Ευρωπαϊκο Ινστιτούτο Επικοινωνίας (Εuropean Communication Institute – ECI) συναποτελείται από τους παρακάτω Δημόσιους και Κοινωφελείς Ευρωπαϊκούς φορείς: DUK (Donau Universitat Krems), Αθηνά Ερευνητικό Κέντρο, Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Α.Β. Μπότση, με την συμμετοχή/υποστήριξη του Εργαστηρίου Επικοινωνίας και Τεχνολογίας ΜΜΕ του ΕΜΠ, και της Ένωσης Ευρωπαίων Εκδοτών Διαδικτύου (QJNT.int M.A.).

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ υποχωρεί 0,12%, στα 1,0817 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 163,4640 γεν, στο 0,8551 με τη στερλίνα και στο 0,9768 με …