Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Επικοινωνίας: 2 υποτροφίες

φοιτητεσ

Δύο υποτροφίες προς την Ελληνική Υπηρεσία του EURONEWS για Μεταπτυχιακές Σπουδές Επικοινωνίας, στο ΠΜΣ “Ποιοτική Δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες” (“Quality Journalism and New Technologies, Master of Arts), τίτλος διαπιστευμένος ως ‘Ισότιμος’ από τον ΔΟΑΤΑΠ, έδωσε το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Επικοινωνίας.

O ιδανικός υποψήφιος πρέπει να έχει πρώτο πτυχίο σε ανθρωπιστικές σπουδές / κοινωνικές επιστήμες και πιθανή εστίαση σε ΜΜΕ, να μιλάει καλά Αγγλικά και να έχει καριέρα σε εξέλιξη.

Θα πρέπει να στείλει για την πρώτη φάση επιλογής βιογραφικό σημειώμα μέχρι την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στην διευθυνση secretariat.qjnt@gmail.com.

H υποτροφία αφορά στην διετία σπουδών Ιαν 2016- Δεκ 2017. Τα μαθήματα εκκινούν (Ελλάδα) 28/1/2016.Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για ενεργούς επαγγελματίες Δημοσιογράφους/στελέχη Επικοινωνίας, και διεξάγεται σε εντατικές περιόδους στις οποίες απαιτείται φυσική παρουσία.

Καλύπτει το 50% του κόστους σπουδών και περιλαμβάνει το κόστος διαμονής για δύο περιόδους στο campus στην Βιέννη και ο υπότροφος καλείται να καλύψει το εναπομείναν ποσόν εντός του 2016 και να συσχετίσει το αντικείμενο της Διπλωματικής του Εργασίας με Θέματα Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης και Οπτικο-Ακουστικής πολιτικής, υποβάλλοντας έκθεση προόδου στο πέρας του πρώτου χρόνου και την τελική εργασία όχι αργότερα από την πάροδο 30 μηνών από την εκκίνηση των σπουδών.

Το Ευρωπαϊκο Ινστιτούτο Επικοινωνίας (Εuropean Communication Institute – ECI) συναποτελείται από τους παρακάτω Δημόσιους και Κοινωφελείς Ευρωπαϊκούς φορείς: DUK (Donau Universitat Krems), Αθηνά Ερευνητικό Κέντρο, Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Α.Β. Μπότση, με την συμμετοχή/υποστήριξη του Εργαστηρίου Επικοινωνίας και Τεχνολογίας ΜΜΕ του ΕΜΠ, και της Ένωσης Ευρωπαίων Εκδοτών Διαδικτύου (QJNT.int M.A.).

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …