Γεννηματά-Πλακιωτάκης: Πως θα πετύχουμε περισσότερα για το καλό της χώρας

se-exelixi-i-katametrisi-psifon-sto-pasok-proigeitai-i-fofi-gennimata

"Λιγότερα μεγάλα λόγια για να πετύχουμε περισσότερα".
Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων στο σύντομο μήνυμά της μετά τον εορτασμό των Θεοφανείων στην Δεξαμενή, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, συμπληρώνοντας:
"Εύχομαι να φωτίσουμε την καθημερινότητα μας με αισιοδοξία, ελπίδα και σιγουριά για το αύριο του τόπου και των παιδιών μας. Να αναβαπτίσουμε τη σχέση της πολιτικής με τον πολίτη.
Από την άλλη πλευρά ο υπηρεσιακός πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης, μετά την τελετή του Αγιασμού σε δήλωση του χαρακτήρισε μεγάλη ημέρα τη σημερινή για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό και πρόσθεσε: «Εύχομαι το 'Αγιο Πνεύμα να φωτίζει τη στράτα όλων μας και να σφυρηλατεί την ενότητα για το έθνος για να μπορέσομε να αντιμετωπίσομε τις προκλήσεις των καιρών. Και πάλι εύχομαι χρόνια πολλά δε όλους».
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Πρωτιά και με διαφορά για τον Γ. Αυτιά (ΝΔ)

Ποιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των πολιτών ενόψει των ευρωεκλογών -  Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - …