Σοκάρει η «μετάφραση» της δήλωσης Τζιτζικώστα, από application(VIDEO)

ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ

"Η αγωνία για να ερμηνευθούν οι δηλώσεις του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας οδήγησε κάποιους να δοκιμάσουν το shazam, τη γνωστή εφαρμογή αναγνώρισης μουσικής. Και το αποτέλεσμα ήταν αναπάντεχο

Η τεχνολογία δεν λέει ψέμματα. Και κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι το αποτέλεσμα που έδωσε η εφαρμογή shazam, όταν μπήκε σε λειτουργία την ώρα των δηλώσεων Τζιτζικώστα, προκειμένου να αναγνωρίσει τι κρύβεται πίσω από τα αινιγματικά λόγια του, θέλει να παραποιήσει την αλήθεια.

Ως γνωστόν, τη δήλωση Τζιτζικώστα, περίμενε με κομμένη την ανάσα σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος, αφού σύμφωνα με τις περισσότερες εκτιμήσεις ανάλογα με τις λέξεις που θα χρησιμοποιούσε θα έδειχνε με τρόπο, ποιόν από τους δύο υποψήφιους θα υποστήριζε. Κατά συνέπεια, θα επηρέαζε αποφασιστικά τις εξελίξεις στο εσωτερικό της ΝΔ.

Η όλη διαδικασία «μετάφρασης των ήχων Τζιτζικώστα» που έγινε μέσω κινητού τηλεφώνου, καταγράφτηκε σε video ώστε να μη μπορεί να αμφισβητηθεί ούτε από το στρατόπεδο Μητσοτάκη ούτε από το στρατόπεδο Μεϊμαράκη καθώς και οι δύο θεωρούν ότι κέρδισαν την έμμεση στήριξή του" και το κείμενο δημοσιεύθηκε στο protagon.gr.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ υποχωρεί 0,12%, στα 1,0817 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 163,4640 γεν, στο 0,8551 με τη στερλίνα και στο 0,9768 με …