Προσλήψεις από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

δουλεια1

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εννέα (9) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που εδρεύει στην Ερμούπολη Σύρου και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

  • 3 ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού (Ρόδος)
  • 1 ΠΕ Κτηνιάτρων (Κάλυμνος)
  • 1 ΠΕ Κτηνιάτρων (Κάρπαθος)
  • 1 ΠΕ Μηχανικών (ειδικότητας Πολιτικών Μηχανικών) (Κάρπαθος)
  • 1 ΠΕ Μηχανικών (ειδικότητας Ηλεκτρολόγων-Μηχανολόγων Μηχανικών) (Κως)
  • 1 ΤΕ Εποπτών Δημόσιας Υγείας (Κάλυμνος)
  • 1 ΤΕ Εποπτών Δημόσιας Υγείας (Κως)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Διοικητήριο, Πλατεία Ελευθερίας 1, Τ.Κ. 85100, Ρόδος απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοίκησης Δωδεκανήσου, Τμήμα Προσωπικού, υπ” όψιν κυρίας Ειρήνης Πλάτση (τηλ. επικοινωνίας: 2241360519).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αριθμός εισακτέων στα ΑΣΕΙ και στις ΑΣΣΥ 2021-2022

Αριθμός εισακτέων στα ΑΣΕΙ και στις ΑΣΣΥ 2021-2022 Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΣΕΙ) και Ανώτερες …