Προκήρυξε 21 θέσεις εργασίας ο Δήμος Λαγκαδάς

athlitismos-tefaa
Η Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. του Δήμου Λαγκαδά, προκειμένου να υλοποιήσει τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους, τα οποία γίνονται σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την περίοδο 2015-2016, προτίθεται να προσλάβει είκοσι ένα (21) Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής (ΠΦΑ) με τυπικό προσόν το πτυχίο Τ.Ε.Φ.Α.Α. ή ισότιμου αναγνωρισμένου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής των ειδικοτήτων:
-Αντισφαίρισης,
-Άρσης Βαρών,
-Δραστηριοτήτων Κλειστών Χώρων,
-Ειδικής Φυσικής Αγωγής,
-Κλασικού Αθλητισμού,
-Κολύμβησης,
-Παραδοσιακών Χορών,
-Πετοσφαίρισης,
-Ποδοσφαίρου, και
-Υπαίθριων Αθλητικών Δραστηριοτήτων.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ.
Οι ενδιαφερόμενοι ΠΦΑ μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Τμήμα Αθλητισμού της Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. του Δήμου Λαγκαδά (κτήριο ΚΑΠΗ Λαγκαδά, Χρ. Σμύρνης 29, 3ος όροφος ) από 31/12/2015 έως και 15/01/2016 (εργάσιμες ημέρες) κατά τις ώρες 9:30-13:30 (Τηλ. επικοινωνίας 2394020841).
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.
1. Αίτηση (παρέχεται από την υπηρεσία),
2. Βιογραφικό σημείωμα,
3. Αντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας,
4. Βεβαίωση Ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ.,
5. Αντίγραφο του τίτλου σπουδών,
6. Αντίγραφο της κύριας ειδικότητα,
7. Αντίγραφο μεταπτυχιακού ή διδακτορικού τίτλου σπουδών,
8. Αντίγραφα αποδεικτικά πρόσθετων προσόντων,
9. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης,
10. Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολύτεκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία,
11. Βεβαιώσεις προϋπηρεσίας στα Προγράμματα Άθλησης για Όλους,
12. Βεβαίωση του Δήμου περί μόνιμης κατοικίας, 13. Δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή, ότι θα απασχοληθεί σε όποια Δημοτική Ενότητα του υποδειχθεί και ότι δεν έχει κώλυμα κατά το άρθρο 22 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση).

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …