Προσωπικό ζητά Ελληνική εταιρεία τσιγάρων

job find

"Είσαι περίεργος και αυτο-καθοδηγείται; Θα κάνει τη διαφορά στην εταιρεία μας και τους συναδέλφους σας γύρω σας; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε θα θέλαμε να ακούσουμε από εσάς! Ψάχνουμε για παθιασμένους άτομα που τους αρέσει δημιουργικό και διεθνές περιβάλλον εργασίας!

Θα έχουν πτυχίο πανεπιστημίου σε Διοίκηση Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ ή οποιοδήποτε άλλο σχετικό τομέα. Είστε σε άπταιστα αγγλικά, μια εξαιρετική χρήστη των προγραμμάτων MS Office (Word, Excel, PowerPoint κλπ) και να έχουν μια έγκυρη άδεια οδήγησης. Δύο χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στο μάρκετινγκ και πωλήσεων θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν.

Ανταποκριθεί στην πρόκληση

Ψάχνουμε για τη θαρραλέα και αποφασιστική επαγγελματίες να αναπτύξουν μια προκλητική και ανταμείβοντας σταδιοδρομία σε ένα πραγματικά πολυεθνικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Μπορείτε να γίνετε μέλος της ομάδας πιο Μοναδικό & Καινοτόμες Πωλήσεις και να αποκτήσουν εμπειρία στον τομέα, εκπαιδεύσεις και μια καλή κατανόηση των πολυεθνικών διαδικασιών, κεφαλαιοποιήσει τις γνώσεις σας και να αναπτύξετε τις δικές σας δυνατότητες.

Οι ευθύνες σας, μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει:

Αλληλεπίδραση με διάφορους ενδιαφερόμενους φορείς και τη διαχείριση των προωθητικών ομάδων
Προετοιμασία των κατάλληλων σχεδίων δράσης σύμφωνα με την στρατηγική μάρκετινγκ Brand
Εξασφάλιση επιχειρηματικών αποτελεσμάτων μέσα στην περιοχή ευθύνης σας μέσα από διάφορες πρωτοβουλίες και δραστηριότητες σε διάφορα σημεία πώλησης
Ευθύνη της διανομής και της προβολής των σημάτων της Philip Morris σε μια συγκεκριμένη περιοχή με τον καταναλωτή στο προσκήνιο
Οικοδόμηση ισχυρών σχέσεων με τους λιανοπωλητές και τους εμπορικούς εταίρους, έτσι ώστε να αυξήσει τις πωλήσεις και το μερίδιο αγοράς της Philip Morris Μάρκες στο έδαφος
Παροχή έγκαιρης και επαγγελματική υποστήριξη και υπηρεσίες στους εμπόρους λιανικής πώλησης και των εμπορικών εταίρων

ΒΡΕΙΤΕ μια νέα διαδρομή

Η εταιρία μας σας προσφέρει μια νέα προοπτική. Εδώ, θα σταματήσει ποτέ να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε. Παίρνουμε on-the-job μάθησης σε ένα άλλο επίπεδο, που σας δίνει κάθε ευκαιρία να αναπτύξουν την καριέρα σας και να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές σας μέσα ή έξω από την Ελλάδα. Με καινοτόμες τεχνολογίες, υπηρεσίες και διαδικασίες, που υποστηρίζεται από ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και αποζημιώσεων πακέτο, θα εργαστούν σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον με τα μέλη της ομάδας από όλο τον κόσμο.

Μπείτε σε ένα παγκόσμιο ηγέτη ΑΓΟΡΑΣ

Παπαστράτος είναι η μεγαλύτερη εταιρεία προϊόντων καπνού στην Ελλάδα με ιστορία 85 χρόνων. Σήμερα Παπαστράτος, με έδρα τον Ασπρόπυργο, διαθέτει state-of-the-art παραγωγής και διοίκησης εγκαταστάσεις που προσφέρει ένα εξαιρετικό μέρος για να εργαστούν σε όλους τους εργαζομένους.

Philip Morris International Inc. (PMI) είναι η κορυφαία διεθνής εταιρεία καπνού, με έξι από τις 15 κορυφαίες διεθνείς μάρκες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης και της νούμερο ένα μάρκα τσιγάρων παγκοσμίως. Τα προϊόντα της PMI πωλούνται σε περισσότερες από 180 αγορές. Το 2014, η εταιρεία προέβη σε εκτιμώμενο μερίδιο 15,6% στη συνολική διεθνή αγορά τσιγάρων εκτός των Η.Π.Α., ή 28,6% με εξαίρεση τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας και των ΗΠΑ Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε www.pmi.com.

Ενδιαφέρονται να μάθουν τις δεξιότητες που ανοίγουν πόρτες σε οποιαδήποτε σταδιοδρομία που θέλετε;

Όνειρο ... DARE ... ΔΕΝ ... και ισχύουν για εμάς από την Κυριακή 17 Ιανουαρίου

Κάνε την αιτηση σου εδω"

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Οριακή άνοδος 0,06%, στα 175,44 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Πάντως η αγορά έκλεισε με θετικό πρόσημο για έκτη συνεδρίαση στη διάρκεια των οποίων ο …