8μηνη πρόσληψη από το Δήμο Ιλίου

skaki
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης για χρονικό διάστημα έως οκτώ μήνες, από την ημερομηνία πρόσληψης, ενός ατόμου του κλάδου ΔΕ Καθηγητή Σκάκι, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Αυτοτελούς Τμήματος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης.
Α. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
1. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.
2. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
3. Να μην έχουν κώλυμα κατά άρθρο 16 του Ν. 3584/07.
4. Οι άνδρες μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.
Β. ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ Για τη θέση ΔΕ Καθηγητή Σκάκι:
- Πτυχίο Προπονητή σκακιού Ανώτατου ή Ανώτερου Ιδρύματος ή Προπονητικό τίτλο της FIDE ή Βεβαίωση ΙΕΚ με ειδικότητα προπονητή σκακιού ή εγγεγραμμένοι σε Μητρώο Προπονητού της Ε.Σ.Ο. ή Πανελλήνια διάκριση ή 2ετή εμπειρία για Εκμάθηση/Διδασκαλία Σκακιού.
- Εμπειρία σε συναφές αντικείμενο σε Δήμο ή Νομικό Πρόσωπο αυτού καθώς και σχετική εντοπιότητα θα ληφθούν υπόψη.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
- Αίτηση συμμετοχής.
- Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.
- Πιστοποιητικό γεννήσεως ή οικογενειακής καταστάσεως.
- Σχετικά δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα τυπικά προσόντα.
- Υπεύθυνη δήλωση περί μη κωλύματος κατά άρθρο 16 του Ν. 3584/07.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν τα ανωτέρω δικαιολογητικά στο πρωτόκολλο του Δήμου μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από την ανάρτηση της παρούσης στο Δημοτικό Κατάστημα.
Πληροφορίες δίδονται στα τηλέφωνα: 2132030122, 2132030105 και 2132030106.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …