Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ:"Η 12η μείωση συντάξεων θα πειράξει τους συνταξιούχους;"(VIDEO)

560ta-pairnei-pisw-twra-o-manios-gia-to-pistwtiko-gegonos.w_l

Μία διάψευση των κυβερνητικών δηλώσεων εκ των έσω, έχει να αντιμετωπίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τις επερχόμενες μειώσεις των συντάξεων, τις οποίες ουσιαστικά επιβεβαίωσε και μάλιστα χαμογελώντας, τονίζοντας ότι και οι συνταξιούχοι το ξέρουν, ενώ απόρησε γιατί να τους πειράξει η 12η μείωση, όταν έχουν υποστεί ήδη 11.

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιόςστο MEGA, δέχθηκε το ερώτημα «αν οι "εκβιαστές" από το εξωτερικό πιέζουν την αντιπολίτευση να ψηφίσει το ασφαλιστικό» και η απάντηση μαζί με το ύφος που είχε, δεν ήταν η αναμενόμενη.

 «Γιατί όχι; Γιατί να μην το ψηφίσουν; Μετά από 11 μειώσεις αν υποθέσουμε γίνει η 12η αυτή είναι που θα τους χαλάσει; Η 12η μείωση; Εμείς τα λέμε στους συνταξιούχους και οι συνταξιούχοι ξέρουν πολύ καλά τι θα γίνει».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …