Πολιορκία τώρα του Μαξίμου!(VIDEO&ΦΩΤΟ)

megaro-maximou111_0

Υπό πολιορκία βρίσκεται το Μέγαρο Μαξίμου, με τις αστυνομικές δυνάμεις να πιάνονται στον ύπνο από τα μέλη του ΠΑΜΕ, Συνδικάτα, εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, νεολαία, και αυτοαπασχολούμενους, που αιφνιδιαστικά βρέθηκαν εκεί στο πλαίσιο συγκέντρωσης, ενόψει του συλλαλητηρίου του μεσημεριού έξω από το υπουργείο Εργασίας.

Εκατό μέλη του ΠΑΜΕ άνοιξαν πανό μπροστά στο Μαξίμου

Όπως λένε και τα πανό που έχουν αναρτήσει, διαμαρτύρονται για το έκτρωμα του σχεδίου διάλυσης της Κοινωνικής Ασφάλισης, Κυβέρνησης, επιχειρηματικών ομίλων, Ευρωπαϊκής Ένωσης και ζητούν  να το πάρει πίσω.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ – ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Στο Νέο Έγκλημα Κανένας Συμβιβασμός

Όλοι στις 12 το μεσημέρι στη μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας.

Τελικά οι αστυνομικοί, το μόνο που πρόλαβαν εκ των υστέρων είναι να κλείσουν τους δρόμους, στη  Βασιλέως Γεωργίου και την Ηρώδου Αττικού.

Λέτε να πέσουν κεφάλια αξιωματικών;

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογική δήλωση 2024: Όλες οι αλλαγές στo νέο Ε1

Ποιες είναι οι αλλαγές στο νέο Ε1 σε σχέση με πέρσι Του Χρυσόστομου Τσούφη To …