Προκηρύξεις 2.940 προσλήψεων από το Υπουργείο Υγείας

nosokomeio8

Σήμερα από το Υπουργείο Υγείας πρόκειται να ολοκληρωθεί η διαδικασία έκδοσης της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου (ΠΥΣ) από την πλευρά του υπουργείου Υγείας για την προκήρυξη 400 θέσεων νοσηλευτών και 100 γιατρών οι οποίοι θα στελεχώσουν τις Μονάδες Εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) και τις Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας. Πρόκειται για διετείς συμβάσεις εργασίας μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ με το οποίο έχει ήδη γίνει συνεννόηση για επιτάχυνση των διαδικασιών έτσι ώστε το προσωπικό να διοριστεί εντός του Φεβρουαρίου.

Σκοπός είναι η ενίσχυση με το απαραίτητο προσωπικό των ΜΕθ των Δημόσιων Νοσοκομείων ώστε να ανοίξουν οι κλειστές μέχρι σήμερα κλίνες, που στερούν από τους ασθενείς μία καλύτερη περίθαλψη, αφού δεκάδες παραμένουν διασωληνωμένοι σε απλά δωμάτια κλινικών, μέχρι να αδειάσει κρεβάτι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Το υπουργείο δεσμεύεται και για ακόμα μία η προκήρυξη 2.440 προσλήψεων μόνιμου προσωπικού με ειδική μέριμνα για τις ΜΕΘ, ΜΑΦ και ΜΕΝΝ.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χατζηδάκης: Περαιτέρω αναβάθμιση από S&P, απάντηση στη μικρόψυχη κριτική

«Η περαιτέρω αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από την Standard & Poor’s μέσα σε πολύ λίγους …