Προσλαμβάνει προσωπικό το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

ΕΡΓΑΣΙΑ-ERGASIA-jobs_offered

Τέσσερις ερευνητές θα προσλάβει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, για την υλοποίηση ερευνητικών προγραμμάτων. Αναλυτικά οι θέσεις είναι οι εξής:
-Μία (1) θέση στα πλαίσια υλοποίησης του έργου "Εκτιμώντας και ενισχύοντας την ανθεκτικότητα στην κατάθλιψη ατόμων με χρόνια σωματικά νοσήματα κατά τη διάρκεια της πρόσφατης κοινωνικής και οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα" (Πτυχίο Βιολογίας ή Βιολογικών Εφαρμογών & Τεχνολογιών, Μεταπτυχιακό στην Μοριακή Ιατρική ή συ συναφές αντικείμενο, Υποψήφιος/α Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής).

Καταληκτική ημερομηνία: 15/01/2016. Για να διαβάσετε την προκήρυξη, κάντε κλικ ΕΔΩ

-Μία (1) θέση στα πλαίσια υλοποίησης του έργου "Εκτιμώντας και ενισχύοντας την ανθεκτικότητα στην κατάθλιψη ατόμων με χρόνια σωματικά νοσήματα κατά τη διάρκεια της πρόσφατης κοινωνικής και οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα" (Πτυχίο Ψυχολογίας, Διδακτορικό Δίπλωμα στην Ψυχολογία της Υγείας).

Καταληκτική ημερομηνία: 15/01/2016. Για να διαβάσετε την προκήρυξη, κάντε κλικ ΕΔΩ

-Μία (1) θέση στα πλαίσια υλοποίησης του έργου "Εκτιμώντας και ενισχύοντας την ανθεκτικότητα στην κατάθλιψη ατόμων με χρόνια σωματικά νοσήματα κατά τη διάρκεια της πρόσφατης κοινωνικής και οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα" (Πτυχίο Ψυχολογία ή Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής - Ψυχολογίας (κατεύθυνση Ψυχολογίας), Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία ή σε άλλο γνωστικό αντικείμενο, Υποψήφιος/α Διδάκτωρ Ιατρικής σε θέμα σχετικό με την ψυχολογία της υγείας ή σε άλλο γνωστικό αντικείμενο).

Καταληκτική ημερομηνία: 15/01/2016. Για να διαβάσετε την προκήρυξη, κάντε κλικ ΕΔΩ

-Μία (1) θέση στα πλαίσια υλοποίησης του έργου "Εκτιμώντας και ενισχύοντας την ανθεκτικότητα στην κατάθλιψη ατόμων με χρόνια σωματικά νοσήματα κατά τη διάρκεια της πρόσφατης κοινωνικής και οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα" (Πτυχίο Βιολογίας, Μεταπτυχιακό στην Βιολογία ή σε άλλο σχετικό γνωστικό αντικείμενο, Διδακτορικό Δίπλωμα στη Βιολογία).

Καταληκτική ημερομηνία: 15/01/2016. Για να διαβάσετε την προκήρυξη, κάντε κλικ ΕΔΩ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τουρκία: Οι δηλώσεις για «γενοκτονία των Αρμενίων» διαστρεβλώνουν τα ιστορικά γεγονότα

Το τουρκικό ΥΠΕΞ αναφέρει ότι οι δηλώσεις είναι αντίθετες με το διεθνές δίκαιο Τη δυσαρέσκειά …