Σε εγρήγορση για ασφαλιστικό οι εργαζόμενοι στους σταθμούς της ΔΕΗ και στα ορυχεία

anthrakorixio_922916224

Καζάνι που βράζει είναι η εικόνα στους σταθμούς της ΔΕΗ και στα ορυχεία, ενόψει ψήφισης του νέου ασφαλιστικού, καθώς θίγονται χρόνια βασικά τους δικαιώματα και κατακτήσεις, που αρνούνται να χάσουν με το έτσι θέλω, όπως επισημαίνουν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν μέσω του Σωματείου Εργαζομένων ορυχείων σταθμών Μεγαλόπολης.
"Το νέο νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό που θα καταθέσει η κυβέρνηση σε λίγες μέρες στη Βουλή προς ψήφιση και αφορά στην υλοποίηση των δεσμεύσεων της προς την Τρόικα, αποτελεί συνέχεια επί το χείριστο όλων των προηγούμενων αντιασφαλιστικών νόμων στο πλαίσιο της νεοφιλελεύθερης πολιτικής.
Η οργανωμένη αντίσταση απέναντι στην αντιασφαλιστική επίθεση για την διατήρηση και διεύρυνση των κατακτήσεών μας, επισημαίνουν οι εργαζόμενοι, αποτελεί καθήκον του εργαζόμενου λαού.
Για να μην περάσει και να μην εμπεδωθεί στην κοινωνία ο μνημονιακός μονόδρομος που θέλουν να μας επιβάλουν."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …