Δημοτικές θέσεις ΠΕ ψυχολόγων

psixologos
Ανακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά δύο (2) άτομα για την κάλυψη αναγκών των Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγίας Παρασκευής, που εδρεύει στην Αγία Παρασκευή, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ» συνολικής διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως 31/7/2016.
Απαιτούμενα προσόντα είναι πτυχία συναφή με το αντικείμενο της εκτέλεσης του έργου. Θα συνεκτιμηθεί επίσης σχετική προϋπηρεσία ιδιαίτερα σε νήπια προσχολικής ηλικίας και η παρακολούθηση σχετικών σεμιναρίων.
Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. Φωτοαντίγραφο των δύο (2) όψεων της αστυνομικής ταυτότητας
2. Πιστοποιητικό σπουδών
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. Βιογραφικό Σημείωμα
2. Σχετικά Σεμινάρια Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν απλή αίτηση με συνημμένα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο πρωτόκολλο των Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγίας Παρασκευής, στην οδό Αισώπου 6, Αγία Παρασκευή Τ.Κ. 15343.
Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται από 11/01/2016 έως και 13/01/2016 και ώρες 8:00 έως 16:00.
Πληροφορίες κα Σκούρη, τηλ. 210 6391703.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Για την πανδημία και εμβολιασμούς συζήτησαν Κυριάκος Μητοστάκης και Αβέρωφ Νοεφύτου

Με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος …